hvordan man kan optage lyd til en computer uden en mikrofon

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-29

Optage lyd til en computer som regel kræver, at du har en mikrofon . Men der er en anden mulighed . Hovedtelefoner eller øretelefoner , producerer mange lydbølger , som de fleste computere vil afsløre som input . Derfor er det muligt at få klare , støjfri optagelser . Uanset om du bruger den grundlæggende Microsoft Windows lydoptager på din computer eller musik produktion software , kan hovedtelefoner bruges som mikrofoner til at skabe optagelser

Du skal bruge: .
Microsoft Windows lydoptager
Hovedtelefoner .


1 .
Slut hovedtelefonstik til " Mic "eller " Mikrofon " slot på din computer lydkort . Klik på " Start " knappen på computeren hovedskærmen , som ligger på nederste venstre hjørne . Vælg " Alle programmer " og derefter " Tilbehør "fra listen af muligheder . Klik på " Entertainment "og derefter vælge " Sound Recorder "fra listen eller downloade en gratis musik produktion program online .
2 .
Klik på " Rediger ", som er placeret i toppen af lydoptager , derefter " Audio Egenskaber ". Rul ned til " Sound Recording "-feltet og klik på " Volume "-fanen . Find " Mikrofon " boksen i " Optagelse Control " og sikre , at det er markeret. Juster lydstyrken på hovedtelefonerne ved hjælp af mikrofonens lydstyrke skyderen .
3 .
Afslut ud af " Optagelse Control " vinduet og vælg " OK ", placeret i bunden af " Audio Egenskaber " vinduet . Klik på " Optag "knappen , som er angivet med en rød cirkel på lydoptager . Tale i dine hovedtelefoner og trykke på " Stop " -knappen på lydoptageren , når du er færdig med at optage .
4 .
Genstart optagelse fra begyndelsen ved at trykke på spring tilbage -knappen , som er placeret ved siden af to venstre pile . Tryk på " Play " knappen for at høre optagelsen . Hvis det undladt at registrere eller du er utilfreds med resultaterne , tilslut hovedtelefonerne til " mikrofon " slot eller justere lydstyrken på mikrofonen i "Optagelse Control " vinduet .

gode råd og advarsler


  • hovedtelefoner optagelser vil lyde forvrænget i forhold til mikrofonen optagelser .


  • Previous:nothing Next:Dell Inspiron 6000 batteri vil ikke oplade     

    Kommentarer

    Code:
    change