hvordan man kan rense en HP printpatron

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-31

Når din HP-printer har et passende niveau for blæk , men udskriver med manglende linjer eller prikker eller en hvid linje, der løber gennem den udskrevne side , skal du rense din blækpatron . Dette er en enkel proces , der udføres automatisk i din HP printer uden at fjerne patronen

Du skal bruge: .
Stjerneskruetrækker
. Guitar pick eller plast kredit /rabatkort .


1 .
Kontroller blæk status for at sikre , at problemet ikke er blækniveauer . På mange HP -printere , er blækket status automatisk vises, hver gang du udskriver en side , så bare udskrive en at afgøre, om der er et problem . Hvis begge stænger ( sort og farve ) er fuld , skal patronen rengøring .
2 .
Klik på " Filer "og derefter "Udskriv " i programmet , hvorfra du forsøger at udskrive . Dette vil bringe op Udskriv dialogboksen . Alternativt kan du klikke på " Start "og derefter " Kontrolpanel "og derefter " Printere og faxenheder "til Windows XP ( " Enheder og printere "i Windows 7 ) på skrivebordet , hvis du ikke er i et specifikt program .

3 .
Klik på " Egenskaber " eller " Toolbox ". Dette vil variere baseret på din model af HP printer , men en af de to muligheder vil være tilgængelige.
4 .
Klik på " Services "og derefter " Service denne Enhed . " Hvis blækniveauet displayet ikke dukker op , når du har udskrevet en side , kan du klikke på " Anslået blækniveau " mulighed for at afgøre, om der er en del af problemet .
5 .
Klik " Rens blækpatroner . " Følg vejledningen på skærmen og vælge det passende niveau for rengøring . Op til tre niveauer er tilgængelige , afhængigt af problemets alvor .
6 .
Udskriv en testside , når du er færdig. Hvis problemet fortsætter selv efter rengøring af kassetten på øverste niveau , kan problemet ligge med printeren og ikke patronen .


Previous:nothing Next:hvordan man helt rense min harddisk 

Kommentarer

Code:
change