hvordan man kan reparere en bærbar computer nøgle , der faldt ud

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-08

Taster er de vigtigste enheder , der giver os mulighed for at kommunikere med vores verden . Hvis det ikke var for tastaturer , og tasterne , der går sammen med dem , vi ville have nogen mulighed for at formidle oplysninger via e-mail og onlinemeddelelser . Naturligvis med fremkomsten af touch-screen teknologi , kan tastaturet gradvist blive udfaset , men det vil altid være en enhed, der bidrog til stigningen i digital kommunikation. Erstatter en nøgle , der er faldet ud af tastaturet på din bærbare computer er en opgave, som kræver en smule finesse , da du har at gøre med sådan en delikat stykke plastic .
1
Fjern plastik klip fra undersiden af den nøgle, der er faldet ud af stedet . . Denne plast klip er hvad der holder nøglen fastslog i stedet på tastaturet og giver mulighed for foråret handling , der gør det vigtige arbejde . Der er to dele til plast klip : top og bund
2
Placer bunden af plast klip på tastaturet . . Der vil være hak på den bærbare computer , der vil angive, hvor klippet skal placeres . Bunden af klippet vil klikke på plads i disse hak .
3 .
Hold den øverste del af den plast fastgjort til undersiden af nøglen. Ligesom den bærbare computer, vil der være hak på undersiden af den nøgle, der vil indikere , hvor toppen af plast klip vil passe .
4 .
Monter den øverste og nederste dele af klippet sammen . Der vil være to omdrejningspunkter i midten af begge dele af klip , der vil forbinde med hinanden .
5 .
Tryk ned på knappen, når du har tilsluttet omdrejningspunkter for plast klip. Du vil høre et klik , når nøglen er tilbage på sin rette plads .


Previous:nothing Next:hvordan du ændrer en WEP adgangskode med en Linksys 

Kommentarer

Code:
change