hvordan man kan se, om et batteri er dødt i en computer

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-09

En bærbar computer er en bærbar , letvægts computer, som kan bruges næsten overalt . På støtte til overførsel af bærbare computere, de har et genopladeligt batteri, der kan drive den bærbare computer i et begrænset tidsrum , mens det ikke er , eller ikke kan , er tilsluttet en stikkontakt . Dog laptop batterier har en begrænset levetid , og de fleste skal udskiftes hver 12 til 24 måneder . Hvis denne tid er gået , siden du har udskiftet batteriet , eller hvis skaden var sket til batteriet , såsom et udslip eller overophedning , kan batteriet være dødt .

Du skal bruge:
sprit
. Vatpind .
Klud .


1 .
Tag den bærbare computer ud af væggen opladeren . Fjern batteriet fra den bærbare computer . Batteriet er placeret på undersiden af den bærbare computer og normalt skydes ud , eller kan smuttede ud ved at skubbe batteriet udløserknapperne ved siden af batteriet .
2 .
Dyp en vatpind i sprit . Gnid vatpind ind på batteriets kontakter for at fjerne snavs og støv . Brug en klud fugtet med vand til at tørre støv fra resten af batteriet og batteriet boligenheden . Hvis støv på stik , kan det blokere eller hindre opladning . Snap batteriet tilbage på plads på den bærbare computer .
3 .
Sæt den bærbare vægopladeren ind i væggen . Sæt den anden ende i den bærbare computer . Tillad den bærbare computer til betaling for 24 timer .
4 .
Tag bærbare væg opladeren fra den bærbare computer . Tænd den bærbare computer på . Hvis den bærbare computer ikke tændes , er batteriet ikke oplade , hvilket indikerer at batteriet er dødt . Hvis den bærbare computer tændes , men batteriet holder i en kort periode , det er en god indikation af, at batteriet er beskadiget eller døende .


Previous:nothing Next:hvordan man rent HP LaserJet printer valser 

Kommentarer

Code:
change