hvordan man kan slette lokale printere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-27

En lokal printer er en , der fysisk forbinder til din computer via en kabelforbindelse . Når du første gang begyndte at bruge den lokale printer , du har konfigureret din computer til at arbejde med det . Hvis du ikke længere ønsker at bruge denne printer , skal du slette konfigurationen fra din computers indstillinger . Dette vil rydde op på " Printere " mappe og forhindre, at du ved et uheld at forsøge at udskrive via denne printer igen
1 .
Sluk den lokale printer . Afmontere det fra computeren ved at fjerne det kablede forbindelser .
2 .
Klik på " Start " på din computer for at få adgang til menuen Start . Klik på " Control Panel " i menuen Start . Klik på " Hardware og lyd . " Klik på " Printere "for at se de tilgængelige printere .
3 .
Gennemse listen over tilgængelige printere på din computer . Mark¨¦r den lokale printer, du vil slette . Højreklik musen over den . Klik på " Slet " i drop -down menu .

gode råd og advarsler


 • Kun slette lokale printere , som du ikke forventer at bruge igen . Hvis du bare foretrækker at stoppe med at bruge det som en standardprinter , skal du gå ind i " Printere " mappe . Højreklik på den printer , du vil bruge som en standard, og klik på " Make standard. "
 • Du kan kun slette en lokal printer , der ikke har verserende udskriftsjob . Enten annullere den verserende udskriftsjob eller give dem mulighed for at afslutte udskrivning , før du forsøger at slette den lokale printer .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan forbinde to MacBooks med et USB-kabel   

  Kommentarer

  Code:
  change