hvordan man kan tilslutte en dvd -brænder til en bærbar computer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-16

En digital video disk ( DVD ) er et optisk medie . Lagerkapaciteten i en DVD gør det muligt at holde hele film , store edb- programmer og sikkerhedskopiering af store mængder data . En dvd- brænder tillader kopiering af filer til en DVD . En dvd -brænder er tilsluttet en bærbar computer enten via USB , en modulær forbindelse eller FireWire

Du skal bruge: .
Laptop
DVD -brænder .
USB -eller FireWire -kabel .

Slut med USB eller FireWire


1 .
Find en ledig USB -eller FireWire -port på den bærbare computer. Fælles placeringer er på siden eller bagsiden af den bærbare computer.
2 .
Sæt den eksterne dvd-brænder til en stikkontakt. Tænd den bærbare computer og gør det muligt at indlæse i Windows .
3 .
Sæt et USB- eller FireWire- kabel i både dvd- brænder og den bærbare computer . Tillad Windows registrere dvd-brænderen og starte installationen .
4 .
Følg vejledningen på skærmen for at installere enhedsdrivere . Driverne er placeret på medierne , der fulgte med drevet eller er tilgængelige på internettet .
5 .
Klik på Start -knappen , og vælg Denne computer . Find det ikon , der repræsenterer den dvd -brænder for at sikre , at det blev opdaget og installeret .

Modulær Installation


1 .
Læs producentens anvisninger for at installere et modulopbygget drev i den bærbare computer . Sluk den bærbare computer og sørg for at det ikke er tilsluttet.
2 .
Fjern den eksisterende drev eller beskyttelse panel . Dette kan indebære at fjerne skruer eller trykke faner .
3 .
Sæt dvd -brænder i det åbne port . Sørg for, at drevet er installeret korrekt, og at eventuelle skruer eller bedrift mekanismer sættes tilbage på plads .
4 .
Tænd for systemet på . At systemet belastning i Windows .
5 .
Følg vejledningen på skærmen for at installere enhedsdrivere . Enhedsdriverne er enten på medier , der fulgte med dvd-brænderen eller er tilgængelige på internettet .
6 .
Klik på Start -knappen , og vælg Denne computer . Se efter ikonet repræsenterer dvd-brænder for at sikre, at drevet blev opdaget og installeret korrekt .

gode råd og advarsler


  • Nogle bærbare computere giver modulært drev , der skal tilføjes eller fjernes gennem hot swapping . Hot swapping betyder fjernelse og installation kan opstå , når computeren er tændt.


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan kopiere fra en flash- drev til linux     

    Kommentarer

    Code:
    change