hvordan man kan udskrive fotos på gennemsigtighed film

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-11

Udskrivning af et foto om gennemsigtighed film er en meget lignende proces at udskrive et foto på en regelmæssig stykke papir . Gennemsigtighed film kan være dyrere end almindeligt papir , så for at holde dine omkostninger nede , tage et par ekstra skridt , når der udskrives på gennemsigtighed for at undgå et uheld ødelægger gennemsigtighed filmen . Tilføje billeder til din åbenhed præsentationen giver dig visuelle hjælpemidler til at dele med dit publikum
1
Åbn program , du vil udskrive fra og derefter indlæse det foto, du vil udskrive på din åbenhed film .
2 .
Test printeren først ved at udskrive billedet på en regelmæssig ark papir .
3 .
Rens din printer . Ifølge PC Magazine , rengøring ark , der følger med åbenhed film bruger til at rengøre printeren , før du forsøger at udskrive på transparenter .
4 .
Læg et stykke gennemsigtig film til din printer . Kun ét ark af gennemsigtighed film ad gangen . Ifølge PC Magazine : "Fordi særlige medier er ofte tykkere end normalt papir , det udgør en særlig udfordring at printerens arkføder bakke. " Ilægning ét ark ad gangen sænker din risiko for at ødelægge presenningen , og hjælper fremskynde trykprocessen .
5 .
Udskriv dokumentet ved at vælge " File "og derefter" Udskriv " fra den øverste menu på det valgte program .
6 .
give tid til blæk til tørre på transparenter . Da udskrivning på transparenter indebærer tryksværte på en behændig folie af plast , så der er tid til at blækket tørre, før håndtering af filmen sikrer blæk vil tillægge til filmen , og dit billede vil ikke smøre , når du håndterer filmen .

gode råd og advarsler


  • Ifølge 3M , omhyggeligt udvælge de bedste gennemsigtighed film til din printer vil øge dine chancer for succes udskrivning af et foto på transparenter . Følg din printer specifikke anvisninger på , hvordan du udskriver på særlige typer af gennemsigtighed filmen.


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan forbedre lyden på en computer     

    Kommentarer

    Code:
    change