hvordan man kan zip en fil på en macbook

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-27

Hvis du sender et stort antal filer fra din MacBook til en person via e-mail , eller ønsker at gruppere filer sammen for nem overførsel med et USB- drev eller cd-rw -disk , kan du komprimere dine filer i én fil . Også kendt som zippe , filkomprimering bevarer filen kvalitet og er kompatibel unzipping på både PC og Macintosh -computere . Ifølge David Pogue , forfatter til " Mac OS X Leopard Edition : The Missing Manual " zip -filer er en standard Windows -fil -format og blev gjort til standard format til Macintosh computere samt med de nyere operativsystemer.

Du skal bruge:
Mac OS X 10
. 4 eller nyere .


1 .
Klik på symbolet for Finder på din Dock , som er det første ikon i venstre side af Dock . Dette åbner vinduet Finder , som viser dit systems mapper og filer .
2 .
Klik på " Dokumenter "-ikonet under Steder header i Finder 's indholdsoversigten for at finde fælles filer , eller klik på " Macintosh HD " ikonet under Enheder header i Finder sidebjælke .
3 .
Tryk og hold " Control " knappen på dit tastatur , og klik på den fil, du ønsker at komprimere for at bringe op genvejsmenuen . Slip Control -knappen , og klik på " Komprimer " i genvejsmenuen til zip filen . Den zippede fil vises under den oprindelige fil i Finder- vinduet .
4 .
Hold " Shift "-tasten på tastaturet og klikke på flere filer for at fremhæve dem alle , og slip " Shift "-tasten . Hold Control-tasten , og klik på markerede område til at trække op i genvejsmenuen . Klik på " Komprimer post " i genvejsmenuen til zip flere filer .

gode råd og advarsler


  • Når den oprindelige fil er komprimeret det er sikkert at slette den fra din computeren.


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan slette lokale printere     

    Kommentarer

    Code:
    change