hvordan man omformatere bærbare harddiske

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-19

Bærbare harddiske er meget praktisk for at flytte information fra et sted eller en computer til en anden uden at skulle også slæbe rundt en bærbar computer. Af denne grund , har de en tendens til at samle mange uafhængige midlertidige filer , der fylder diskplads . I nogle tilfælde bliver filsystemet korrupte grund til at arbejde med mere end én version af operativsystemet, som kræver formatering for at få adgang og brug af drevet

Du skal bruge: .
S-video -kabel


1 .
Slut den bærbare harddisk til en USB- port på computeren og vent , indtil der vises en meddelelse om, at den bærbare harddisk hardware er anerkendt og installeret .
2 .
Klik på " Start " i nederste venstre hjørne af skærmen , og klik derefter på " Computer " eller "Denne computer ".
3 .

Højreklik på ikon, der repræsenterer den bærbare harddisk i det vindue, der vises , og klik på " Format " i rullemenuen , der vises .
4 .
Skriv et navn til bærbare drev i Volume Label feltet og overlade resten af indstillingerne i tilfælde af misligholdelse .
5 .
Klik på " Start " for at starte drevet formateringen . En besked vil underrette dig, når formateringen er afsluttet .

gode råd og advarsler


 • Hvis den bærbare drev vil blive brugt til at overføre oplysninger mellem computere i forskellige operativsystemer, skal du vælge FAT32 snarere end NTFS som filsystem med henblik på for at sikre kompatibilitet .
 • altid tage backup af vigtige oplysninger om drevet før formatering . Alle oplysninger om drevet vil blive tabt, når formatet er blevet afsluttet .


 • Previous:nothing Next:hvordan du indtaster setup på en sony computer   

  Kommentarer

  Code:
  change