hvordan man tilslutte en Creative Sound system til en Dell Inspiron bærbar

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-21

Creative tilbyder et bredt udvalg af computer højtalere , og Dells Inspiron linje af bærbare computere spænder fra den meget bærbare 11,6- tommer Inspiron 11z til Inspiron 17 , en 17,3-tommer desktop udskiftning . Tilslutning nogen af Creatives højttalere til nogen af Dells Inspiron bærbare computere er en enkel proces
1 .
Pak og sæt dit Creative Højtalere til en stikkontakt. Find den en ottendedel-tommer stikket skal du bruge til at forbinde din bærbare computer til dine højttalere .
2 .
Tænd din Dell Inspiron og afspille musik eller video . Hold lydstyrken lav. Find de hovedtelefonstik på højre side , på kanten af den bærbare computer er tættest på dig .
3 .
Sæt dit Creative højttalere til Dell hovedtelefonstik . Efter at sikre , at lydstyrken er nede på højttalerne , tænde for dem og gradvist skrue op for lyden. Finde den rette balance mellem computeren volumen og højttalerens lydstyrke .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ikke kan høre lyd efter at tilslutte dit Creative højttalere , skal du at du ikke har sat ind i mikrofonen input, som ligger lige ved siden af hovedtelefon /højttaler udgang .
 • Hvis du har købt en af Creatives trådløse højttalere , du har brug for Creative BT-D1 Bluetooth USB -senderen.


 • Previous:nothing Next:anvendelsesmuligheder for gamle skærme   

  Kommentarer

  Code:
  change