instruktioner til at ændre patroner i en lexmark printer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-04

Grundlagt i 1991 og har hovedkvarter i Lexington , Kentucky , Lexmark International Inc. er en udvikler og producent af udskrivning udstyr , såsom inkjet og laser printere. Når blækpatronen i din Lexmark printer løber tør , blækpatronen udskiftningen er så enkel, at det kan være afsluttet i få minutter
1 .
Find fingeren fane på toppen af din Lexmark printer . Træk forsigtigt på fingeren for at åbne printerdækslet .
2 .
Kig ind i udsatte printeren komponenter for at finde den printerpatron . Tag fat i printeren patronen i håndtaget og træk forsigtigt at fjerne det . Kass¨¦r den tomme printerpatron eller genanvende det hvis der er faciliteter i dit område . Send patronen tilbage til Lexmark til genbrug , hvis det foretrækkes .
3 .
Tag den nye Lexmark blækpatron ud af emballagen . Skrælle den lille stykker tape placeret for enden af printeren blækpatron .
4 .
Ryst Lexmark blækpatron forsigtigt for at sikre, at blækket er jævnt fordelt .
5 .
Hold udskiftning blækpatronen over blækpatronen rum i dit Lexmark printer . Line up farven mærkaterne på blækpatronen med matchende etiketter på printeren .
6 .
Tag fat i blækpatronen i håndtaget og vippe det lidt , så du kan guide den i blækpatron rum . Forsigtigt et nedadgående pres på blækpatronen , indtil du hører den klikker på plads .
7 .
Sæt printeren dækslet på din Lexmark printer . Tryk forsigtigt på printerdækslet for at låse det på plads .

gode råd og advarsler


 • Forlæng levetiden på din Lexmark blækpatroner ved at fjerne , ryste og indsæt dem igen , når "Lav toner " eller " Low Ink " lyser på printerens kontrolpanel . Dette giver dig mulighed for at udskrive et par ekstra sider .
 • Forsøg ikke at genopfylde tomme Lexmark blækpatroner til printere .
 • Må ikke installere tredjeparts -fabrikerede blækpatroner til din Lexmark printer . Kun Lexmark mærke blækpatroner er designet til brug med Lexmark -printere.


 • Previous:nothing Next:historie dell laptops   

  Kommentarer

  Code:
  change