min deskjet d 1520 printer vil ikke udskrive

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-24

Hewlett-Packard Deskjet D1520 er en farve inkjet printer, der er kompatibel med både Macintosh og Windows-baseret computer -systemer . Den D1520 bruger en enkelt sort blækpatron og en enkelt farve blækpatron . Det bruger et USB- kabel til at slutte til computeren . Hvis printeren ikke udskriver dokumenter eller billeder , udføre fejlfinding skridt til at identificere og løse årsagen til problemet
1 .
Check strømkablet på bagsiden af printeren. Sørg for, at det er sat helt ind i porten . Tjek den anden ende af kablet til at sikre det er korrekt tilsluttet til en fungerende stikkontakt .
2 .
Kontrollér USB- kabelforbindelsen på printeren ende og computeren havnen . Hvis USB- kablet er tilsluttet en USB- hub , skal du fjerne det og tilslut det direkte til printeren . Andre enheder på en USB- hub kan forstyrre udskrive kommandoer.
3 .
Udskriv en testside for at se, om computeren er i stand til at kommunikere med printeren . Load nogle almindeligt hvidt papir i papirbakken . Klik på linket "Udskriv" fra enhver applikation , der anvendes til trykning . Vælg " Preferences "eller " Egenskaber ". Klik på " Device Service "-fanen . Klik på " Udskriv en testside . " Klik på " Udskriv siden "-knappen .
4 .
Genstart computeren for at rydde udskriftskøen . Forsøg udskrivningen , efter at computeren er fuldt genstartet .
5 .
Kontroller, at printeren dækslet er helt lukket . Undersøg papirforbruget i skuffen for at sikre, at det er fyldt med papir .
6 .
Åbn printerdækslet og se efter papirstop . Træk fastklemt papir , og luk dækslet . Fjern det bageste dækslet ved at trække i håndtaget til højre . Træk fastklemt papir fra den bageste . Udskift den bageste adgangsdør .
7 .
Udskift blækpatronerne , hvis vognen bevæger sig , men intet udskrives . Cylinderampullerne kan være tomme . Hvis nye blækpatroner nylig blev installeret , skal du fjerne dem, og sørg for båndet er blevet fjernet fra bunden af blækpatronerne .


Previous:nothing Next:min macbook vil ikke tænde 

Kommentarer

Code:
change