min macbook vil ikke tænde

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-23

Mange mennesker er afhængige ganske lidt på deres Mac'er , som er en af grundene til, at hvis det bryder , mange føler som om de mangler en stor del af deres arbejde , musik og endda deres liv . Hvis MacBook ikke vil tænde , kan der være en simpel løsning . Der er flere procedurer, som du kan følge for at løse problemet . Hvis problemet stadig fortsætter , skal du tage din MacBook til en professionel til at reparere
1 .
Sluk for computeren, og afmonter alle enheder at oprette forbindelse til din computer , herunder en printer og din mus . Hold computeren slukket i flere minutter , så prøv at dreje det på igen.
2 .
Kontroller batteriniveauet på din computer . På den side af MacBook vil være en lille , cirkel -knappen . Tryk på knappen for at teste batteriet . Hvis alle , eller et par af de små lys glød grønt det har batterilevetid . Men , hvis man blinker det skal oplades .
3 .
Tjek din MagSafe -port , og batteriet adapter . Fordi MacBook batteri havn er magnetisk , kunne noget have fået stukket inde i havnen . Sørg for, at den indvendige side af havnen er rengjort og ryddet for affald . Tag et kig på adapteren , så godt. Sørg for tænderne , eller ben , ikke mangler eller brækkede . En brækket adapter eller snavset havn ikke vil være i stand til at oplade din MacBook ordentligt .
4 .
Genstart computeren ved at trykke på Control , Command og Power -knappen alle på samme tid . Hold alle tre knapper nede i tre sekunder.
5 .
Planlæg din MacBook til en serviceaftale med en Apple- forhandler eller elektronisk /computer specialist , hvis ingen af de ovennævnte fejlfindingsteknikker ikke virker .


Previous:nothing Next:hvordan man kan overføre bøger på cd til en ipod 

Kommentarer

Code:
change