skærmen vil ikke komme ud af dvaletilstand

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-09

Hvis computeren ikke reagerer på kommandoer og skærmen er slukket , kan det være i dvaletilstand . Dvaletilstand er en strømbesparende funktion , at computere automatisk vil gå ind , hvis der ikke har været nogen aktivitet i en bestemt periode . Dette gør det muligt for systemet at spare energi og eventuelt forlænge levetiden på computeren ved at slukke for skærmen og de fleste af harddisken , indtil der er brug for igen . Hvis skærmen ikke er på vej ud af dvaletilstand , er der flere mulige løsninger
1 .
Check LED lys på skærmen . Hvis der ikke er lys , kan skærmen ikke få nogen magt . Sørg for, at skærmen er sluttet korrekt og forbundet til computeren . En rav- farvet lys eller et blinkende lys er normalt tegn på dvaletilstand .
2 .
Tryk på en tast på tastaturet . Dette vil ofte tage systemet ud af fejlsikret tilstand , selvom du muligvis indtaste en adgangskode for at genvinde fuld funktionalitet.
tre .
Rul musen frem og tilbage og klik på begge museknapper . Hvis du har en touchpad , skal du køre en finger hen over det flere gange .
4 .
Tænd for skærmen strømmen med strømknappen . Vent 10 sekunder og derefter tænde den igen .
5 .
Tag skærmen og derefter sætte det ind igen
6 .
Luk hele computeren og derefter prøve en genstart . Hvis det ikke virker , kan computeren brug for serviceeftersyn .


Previous:nothing Next:hvordan du udfører vedligeholdelse af printeren på en HP LaserJet 9000 PCL 6 

Kommentarer

Code:
change