trådløst tastatur vs Wired Keyboard

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-05

Trådløse tastaturer ser slanke og kan skære ned på rod omkring din skrivebord . Men deres design kan komme til en pris . Beslutning om, hvorvidt du ønsker et trådløst tastatur eller en kabelforbundet man kommer ned for at danne kontra funktion

Convenience

En af de største fordele ved trådløse tastaturer er bekvemmelighed . En trådløs tastatur betyder ikke behøver at besværet med ledninger og være i stand til at sidde længere væk fra computeren . Mange mennesker , der har deres computere hooked op til deres tv-apparater bruger et trådløst tastatur , så de kan få adgang til medier , mens du sidder på sofaen .

Input Lag

Et stort problem med et trådløst tastatur er potentialet for input lag . der er , når der er en forsinkelse mellem at trykke på tasten og se resultatet på skærmen . Input lag kan være forårsaget af en dårlig trådløs forbindelse , trådløs interferens eller bare en dårligt designet tastatur . Input lag normalt ikke mærkbar , når du skriver eller gør hverdagen computing , men det kan være meget irriterende , når man spiller et computerspil .

batterilevetid

En kabelforbundet tastatur får sin strøm fra computeren . Du behøver aldrig at bekymre dig om batterier eller lade det op. En trådløs tastatur kører på batterier , som vil skal udskiftes eller genoplades på regelmæssig basis . Mens nogle trådløse tastaturer kan gå måneder , før det skal udskiftes, kan de koste tilføje op over tid .


Previous:nothing Next:Sådan nulstiller du en harddisk til fabriksindstillingerne 

Kommentarer

Code:
change