Sådan nulstiller blækmåleren

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-24

Genopfyldning blækpatroner sparer en masse penge . Dog patronen stadig registre tom , når du sætter den tilbage i printeren . Der vises en meddelelse fortæller dig blækket er lav og skal udskiftes . Den eneste måde at undgå dette på er at nulstille blækket chip på siden af cylinderampullen . Denne returnerer patron chip til sin oprindelige tilstand og fortæller den computer, den er fuld igen . Det vil kun tage omkring fem minutter at udfylde dette let projekt

Du skal bruge: . .
Chip resetter


1
Find modelnummeret for din patron på toppen af blækpatronen . Søg efter en chip resetter lavet til denne særlige patron på en af de mange blæk levering butikker online . Den ene er nedenfor som reference . Chip nulstille enheder liste over de modeller, de arbejder med lige i varespecifikationerne. Du skal blot svare til chip nulstille enheden til din patron før du køber.
2 .
Placer chippen resetter på et bord eller skrivebord . Fjern patronen fra printeren ved at åbne op for printerens adgang panel , trykke ned på patronen og trække den ud af printeren .
3 .
Skub patronen ind i chippen nulstille enheden og sørg for metallisk tapperne på patronen i linje med og i forbindelse med benene på chippen resetter . De fleste resetters indeholde detaljerede instruktioner om den rigtige måde at indsætte patronen .
4 .
Hold patronen i chip resetter i fem til 10 sekunder eller indtil du ser en lys tændes , hvilket indikerer chippen er nulstillet. Dette lys er normalt grøn eller rød . Vejledningen , der følger med din resetter vil fortælle dig , hvilken farve for at se til.
5 .
Tag patronen ud af chip resetter , og tryk derefter på det tilbage i printeren vognen. Luk derefter dækslet og brug din patron .


Previous:nothing Next:hvad er forskellen mellem en zip -drev & en Jaz drev ? 

Kommentarer

Code:
change