Sådan nulstiller kanon blækniveau

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-20

Efter påfyldning en gammel Canon model blækpatron , stadig printeren læser patron som tomme . Dette skyldes, at chip på siden af cylinderampullen fortæller printeren patronen er tom . For at gøre printeren se dette patron som "fulde " nulstille chippen ved hjælp af en chip resetter . Denne enhed simpelthen nulstiller chippen til sin oprindelige tilstand , som er " fuld ". Kun gøre dette efter patronen genopfyldes . Ellers vil printeren indikere en fuld aflæsning, når chippen er virkelig tom

Du skal bruge: .
Canon chip resetter .


1 .
Køb en Canon chip resetter for modellen patron du ønsker at nulstille . Det er vigtigt at købe en chip resetter lavet til netop din patron . Ellers vil det ikke fungere korrekt . Chips på de forskellige Canon -modellen patroner er forskellige og derfor kræver en speciel nulstilling enhed.
2 .
Placer chippen resetter på et bord eller skrivebord , så den øverste del med den metalliske fanen vender opad .
3 .
Sæt blækpatronen ind i chippen resetter og sørg for kredsløb på patronen kommer i kontakt med metalliske fane på reset enhed . Efterlad cylinderampullen i enheden for op til 10 sekunder , eller som er angivet på chippen resetter anvisninger .
4 .
Fjern patronen og returnere det til printeren ved at åbne dækslet og trykke den ind i blækpatronholderen. Lad printeren løber justere patronerne og tjekke din blækniveauer ved at vælge printerikonet , vælge indstillinger og derefter vedligeholdelse . Blækniveauerne skal nulstilles .

gode råd og advarsler


  • blot at klikke på "OK " på skærmen , når printeren advarer lavt blækniveau , giver dig for at udskrive dokumenter uden at nulstille patronen chip .


  • Previous:nothing Next:hvordan man bruger Western Digital My Book Essential     

    Kommentarer

    Code:
    change