computer Karrieremesse udstille ideer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-23

Du skal bruge:
Aux kabel

En karrieremesse udstilling , der viser den brede vifte af edb- programmer, der anvendes af forskellige virksomheder fra hospitaler til filmstudier kan bidrage til at vise, hvor vigtigt computere . Folk søger efter en karrierevej at tage i en computer felt vil finde en bred vifte af idéer nyttige i at vælge et program i computere .

Underholdning Programmer

Et display , der fokuserer på underholdning industrielle applikationer kan vise de studerende interesseret i at arbejde i tv eller film de typer af karrierer til rådighed for dem i computere . En potentiel animator kunne være inspireret af en præsentation på din fair at udstillingsmontre programmer som Maya , Poser , Cinema 4D og de film, der er lavet ved brug af disse programmer . Hvis din skole tilbyder et program , der lærer animation , filmproduktion eller færdigheder i et andet relateret område , give flyers eller brochurer , der fremhæver programmets fakultet , ressourcer og specifikke elementer , der gør programmet til et godt valg for studerende , der ønsker at komme ind på dette felt .

Medicinsk Programmer

Hospitaler stole på computere til at betjene udstyr , analysere medicinske data og vedligeholde patientens oplysninger . Oprette en video præsentation, der gør det muligt for sundhedspersonale at tale om, hvordan de konkret arbejder med computere i deres område af ekspertise . Medtag displays og /eller plakater med grafik , der vedrører de forskellige typer af medicinske anvendelser , der anvendes på hospitaler , klinikker og lignende . Opret collage billeder ved hjælp af en grafik program som Photoshop .

Business Applications

Nogen tænker arbejder for eller starte en virksomhed vil have et ben op ved at lære , hvordan computere kan hjælpe ham i hans arbejde , fra forvaltningen en virksomhed til at fremme den til offentligheden . For eksempel, hvis du ønsker at fremhæve en karrierevej i erhvervslivet ledelse eller som en bestand erhvervsdrivende , har en computer som en del af din udstille lastet med gældende programmer for at vise deltagerne de typer af programmer, der ofte bruges i inden for disse områder .


Previous:nothing Next:hvordan du henter en fil til en diskette 

Kommentarer

Code:
change