definition af tablet skriveblok

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-07

Selv om vi har brugt pen og papir til at skrive tingene ned for hundreder af år , har det 21. århundrede indvarslede elektroniske metoder til at tage noter og gøre de grundlæggende tegninger . En tablet skriveblok er en af disse metoder

Du skal bruge: .
gamle tøj
Papirhåndklæder .
Sprøjte.
1 /2 ounce .
 sort blæk .

Optical Character Recognition ( OCR )

Tablet -pc'er bruger optiske tegngenkendelse at oversætte håndskrift til tekst , og de kan også gemme skrivning som et digitalt billede . Apple-computere skabte MessagePad OMP i 1993 som en hurtig demonstration .

Evolution

Det tog yderligere 10 år efter MessagePad før tablet -pc'er kom ind i markedet , populariseret af Microsoft . Der er tale om håndholdte computere formet som en stor notesblok .

brug

I stedet for at bruge en pen med blæk , du skriver eller tegner med en " stylus , " en pen-formet enhed, klip ind i siden af tablet , når den ikke er i brug . Windows-baserede tablet -pc'er erkende fagter til at udføre forskellige interaktioner med din tekst .

Grundlæggende Digital skriveblokke

Du kan også finde billigere udstyr , der bare rekord håndskrift . Du klip et stykke papir på puden og skrive eller tegne på det, og det registrerer resultaterne som en fil til din computer .

Tablet PC'er Vs . Digital skriveblokke

skriveblok batterier kan holde i meget længere end en tablet pc batteriet, før de er tømt, og de er enklere at bruge end en tablet pc . Dog trædepuderne er ikke fuldt udviklet computere .


Previous:nothing Next:hvordan man korrekt rent en computerskærm 

Kommentarer

Code:
change