hvordan du aktiverer en bærbar webcam

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-11

De fleste nyere bærbare computere har et webcam indbygget direkte i skærmen af systemet . Dette giver mulighed for nem webkonferencer og web-casting på den bærbare computer . Men før du er i stand til at gøre noget med den bærbare 's webcam , skal du aktivere kameraet i programmet . Selv om der er snesevis af forskellige programmer, der understøtter web -kameraer og videokonference, de fleste følger de samme grundlæggende procedurer for aktivering af web -kamera
1 .
installere nogen drivere er nødvendige for den bærbare computers webcam . Selv den bærbare computer allerede skulle have alle de nødvendige drivere installeret , er det muligt, at det vil kræve en opdateret driver fra tid til anden . Disse er opført under " Support " funktion i den bærbare 's fremstillingsvirksomhed side ( når der vælges " Drivers " og vælge den model af bærbare , du bruger ) .
2 .
Start programmet hvor du vil bruge den bærbare computer webcam . Det er ofte brugt i instant messenger -programmer , såsom AIM og Skype .
3 .
Kig over listen over personer til rådighed til at chatte . For nogle programmer , vises en video ikon ved siden af en persons navn , der har evnen til video chat. Hvis en video kamera er til stede , skal du klikke på ikonet , og en videochat vindue vises . Hvis programmet ( såsom AIM ) ikke tilbyder dette ikon , skal du højreklikke på chatten buddy og vælg " Video ". En video anmodning vil blive sendt til den anden person. Når den enkelte accepterer anmodningen , vil et nyt vindue på skærmen . Det vil vise den video indhold i hans web -kamera .


Previous:nothing Next:hvordan du sletter skærmkortdrivere 

Kommentarer

Code:
change