hvordan du aktiverer trådløs i Toshiba

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-05

Moderne bærbare computere , som dem fra Toshiba , kommer med en Wi-Fi -kort , der tillader computeren at oprette forbindelse til internettet trådløst . Du behøver ikke rent faktisk at få adgang til selve kortet , således at den trådløse internetforbindelse, da der er en kontakt eller knap placeret på computeren
1 .
Tænd din bærbare computer , og find " Wi-Fi " -knap eller skifte på kroppen af din computer . Dette er normalt en switch, der er tydeligt mærket og placeret i nærheden af " Wi-Fi " rum på undersiden af computeren . Men nogle gange er det en knap placeret på siden af computeren . Konsultere brugervejledningen til særlig Toshiba , hvis du har problemer med at finde det .
2 .
Skub kontakten til positionen "On" , eller hvis det er en knap , sænker den i For at aktivere den trådløse forbindelse på din computer .
3 .
Tjek den trådløse kommunikation indikatoren for at sikre, at det er glødende . Dette lys vil være tydeligt mærket og vil enten blive på forsiden eller på siden af computeren , afhængigt af modellen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan rense en logitech Trackman 

Kommentarer

Code:
change