hvordan du fjerner en hp 9600 bærbar pavillon harddisk

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-03

Du kan fjerne harddisken i din HP 9600 bærbare på ethvert tidspunkt , hvis den er beskadiget eller har behov for en opgradering . Når du fjerner harddisken , er det vigtigt at følge de korrekte procedurer for at undgå at beskadige computeren eller drevet . Hvis du ikke ønsker at vende over din personlige computer til en computer værksted til at erstatte harddisken , kan du fjerne drevet selv på få minutter

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker


1 .
Luk dine HP 9600 bærbare computer. Tag netledningen fra bagsiden af den bærbare computer . Afmonter alle andre kabler eller enheder tilsluttet til computeren .
2 .
Flip den bærbare computer på hovedet på en flad overflade . Find det dias frigive at låse batteriet på plads . Skub låsen mod fronten af computeren, indtil batteriet springer løs . Fjern batteriet fra tilfældet .
3 .
Fjern de fire skruer, der sikrer harddisken dækning på bagsiden af HP 9600 med en stjerneskruetrækker . Løft harddisken dækslet af computeren .
4 .
Træk den fane, der strækker sig fra slutningen af harddisken for at frakoble harddisken . Løft harddisken ud af rummet.
5 .
Fjern de fire skruer på hjørnerne af harddiskbeslaget med en stjerneskruetrækker . Løft beslaget lige op for at fjerne det fra harddisken .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genopfylde en kanon ip1880 

Kommentarer

Code:
change