hvordan du fjerner harddisken fra en sony sz bærbar

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-07

Sony Vaio SZ-serien bærbare er en af selskabets sleekest personlige computere på grund af sin store LCD- skærm og kulfiber sag . Men i modsætning til mange bærbare computere er SZ-serien harddisk placeret under tastaturet , hvilket betyder, at nogle adskillelse er nødvendig , hvis du ønsker at opgradere drevet . Men der er ingen grund til panik , da du fjerner drevet kan ske , selvom du er en computer nybegynder med lidt kendskab til elektroniske apparater

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker


1 .
Sluk Vaio SZ og fjerne batteriet fra bunden af computeren .
2 .
Fjern de fire skruer på undersiden af computeren , der holder tastaturet på plads . Tre af disse skruer er på kanten af computeren , og den fjerde er placeret lige over batterirummet .
3 .
Vend computeren højre side opad , og find de to frigive tapper på enten hjørne af toppen af tastaturet . Skub fanerne ned med fingrene og samtidig løfte tastaturet op .
4 .
Løft tastaturet ud af computeren og sæt den til side . En metal Panelet vil nu blive udsat , som dækker de interne komponenter i computeren .
5 .
Fjern de tre skruer på bunden af metal og fjerne metal panel fra computeren . Harddisken vil nu blive eksponeret i nederste venstre hjørne af computeren .
6 .
Fjern de tre skruer på rammen holder harddisken på computeren .

7 .
Tag tykke båndkablet fra bagsiden af harddisken og fjern harddisken fra computeren. Du kan nu erstatte den gamle harddisk med en ny .


Previous:nothing Next:hvordan du foretager fejlfinding hk 4280 

Kommentarer

Code:
change