hvordan du installerer en HP LaserJet P2015d på Windows Vista

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-27

HP LaserJet P2015dn er en printer beregnet til både privat-og erhvervsbrug . Men som med alle printer , skal du installere det ordentligt . Brug de rigtige drivere til HP 2015dn , vil bidrage til at sikre , at det fungerer korrekt sammen med Windows Vista-operativsystemet
1 .
Tilslut printeren kablet fra din HP LaserJet P2015dn til din computer . Sørg for, at kablet er sikkert placeret i begge ender .
2 .
Tænd for printeren på og logge på din computer . Gå til HP's websted ( se Resources ) . Klik på " Support og drivere " knappen øverst på skærmen .
3 .
Vælg " Download drivere og software " og indtast P2015dn i søgefeltet . Klik på "Go " -knappen for at se en liste over drivere .
4 .
Dobbeltklik på "Windows Vista " valgmulighed , og klik derefter på " Drivers "link . Klik på " Download " -knappen for at hente den nyeste Windows Vista driveren til P2015dn printeren .
5 .
Lad chaufføren at afslutte downloade , derefter dobbeltklikke på den downloadede fil for at åbne den . Accepter standard installation stien til filen , og standard valg for resten af skærmene . Udskriv en testside , når installationen er færdig .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer hukommelse på en Compaq s4220nx 

Kommentarer

Code:
change