hvordan du kan genbruge din printerens tonerpatroner

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-15

Uanset om du bruger din laser printer til hjemmet , til arbejde eller en lille smule af begge dele, skal du ændre tonerpatronen på regelmæssig basis . Når print på dine sider begynder at falme , er det tid til at skifte toner , men du bør ikke bare smide den, der anvendes tonerpatronen ud med skraldet . Disse tonerpatroner indeholder kemikalier , som er potentielt farlige , og få dem ender på lossepladser er dårligt for miljøet . Ved bortskaffelse af enhver tonerpatronen , er det miljøvenligt at genanvende det ordentligt .

Du skal bruge:
Tonerpatron
. Box.
Emballage tape .
Forsendelsesetiket .


1 .
Marker kassen med udskiftning tonerpatronen . Mange udskiftning tonerpatroner kommer med forudbetalte tilbagevenden etiketter printer ejere kan bruge til at genbruge deres brugte patroner .
2 .
Log på hjemmesiden for printerproducenten for at finde oplysninger om dets genbrug programmer for tonerpatroner , inkjet- patroner og andre forbrugsvarer . Printerproducenter som HP og Dell har programmer , der giver mulighed printer ejere til at udskrive tilbage labels direkte fra deres computere .
3 .
Tjek hjemmesiden for toner producenten så godt. Mange producenter af nye og renoverede toner , herunder Imation , har genbrugsprogrammer på plads .
4 .
Kontakt dit lokale kontor levering butikker for at finde oplysninger om eventuelle genanvendelse programmer. Mange kontorartikler butikker accepterer tonerpatroner som en del af deres bulk genanvendelse programmer.
5 .
anbringe forudbetalte returmærkat , der fulgte med den nye tonerkassette , eller den du udskrives fra hjemmesiden af printeren eller toner producenten , til boksen . Tag boksen til et autoriseret shipping center for at afskiber , som FedEx eller UPS .


Previous:nothing Next:hvad er magnetisk lagring ? 

Kommentarer

Code:
change