hvordan du tilslutter en Eee PC til en tv

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-28

Den lille , ultra-bærbare størrelse på en Eee Netbook computer giver dig mulighed for at tage det med dig med lethed , men med hver styrke er der ofte en svaghed . En svaghed i Eee Netbook computer er, at den lille skærm gør det vanskeligt at se film . Du kan afhjælpe dette problem ved at tilslutte din Eee computeren til et tv

Du skal bruge: .
VGA -kabel
. 3 .
5 mm lydkabel .


1 .
Sæt den ene ende af VGA kablet til Eee computeren og sæt den anden ende i VGA -stikket på tv'et . Der er fire måder at forbinde en computer til en TV : S -kabel , HDMI , DGI og VGA . Dog Eee computere har kun en VGA -port , så dit tv , skal også have en VGA- port . En VGA- kabel er den standard kabel bruges til at forbinde en computer skærm til en computer .
2 .
Højreklik på skrivebordet og vælg "Grafisk Egenskaber " fra den menu, der vises . Vælg den monitorudgangen indstilling, så computeren signal overføres ud til tv'et. Klik på " Anvend " og computerens billede vil blive vist på tv . En besked vises spørger, om du vil beholde de ændringer eller kassere dem . Klik på " Ok ".
3 .
Tilslut en ende af 3,5 mm audio kabel til computeren og den anden ende af kablet til tv'ets VGA lydindgang . Dette vil sørge for lyden fra computeren spiller på tv'ets højttalere .

gode råd og advarsler


  • Brug 3,5 mm audio- kabel som instrueret og ikke en 3,55 mm audio -til-RCA -kabel , da dette ville kræve at sætte de røde og hvide stik til RCA -porte , derfor kræver det tv , der skal fastsættes på en særskilt funktion end VGA . Det er nødvendigt , at både lyd og video sættes på VGA .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan ændre farven i en hp 5510     

    Kommentarer

    Code:
    change