hvordan du tilslutter en tv-tuner til din bærbare computer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-18

Ser tv-programmer på din bærbare computer er mulig ved hjælp af en USB tv-tuner . Disse enheder , der normalt betegnes som tv -tuner -kort , skal du bruge en vedhæftet koaksialkabel til at gøre kabel-tv kan ses på en bærbar computer . Ved hjælp af en bærbar computer skærm er en fantastisk måde at se et klarere billede , hvis dit TV er på Fritz og du kan ikke råd til en high-definition model

Du skal bruge: .
tv-tunerkort
Koaksialkabel .
Kabel -tv abonnement.
Media-visning software .


1 .
Sæt TV-tuner -kort i din bærbare computers USB-port . Disse havne normalt langs siderne af en bærbar computer .
2 .
Indsæt installations-cd'en , der fulgte med dit tv -tunerkort . Hvis dit TV-tuner kort ikke indeholder en installations-cd , vil softwaren driver download automatisk, når du indsætter tv-tuner -kort i din bærbare computer. Følg anvisningerne på skærmen for at installere kortet rigtigt .
3 .
Skrue den ene ende af coax kablet i kabeludgangen i dit hus og skru den anden ende af kablet i stikkontakt på TV -tunerkort . Du skal have et kabel abonnement for at kunne få adgang til tv-kanaler .
4 .
Åbn medie- visning software på din computer , såsom Windows Media Center , og vælg indstillingen TV fra menuen for at få adgang til din kabelforbindelse .


Previous:nothing Next:hvordan man bliver en æble -certificeret tekniker 

Kommentarer

Code:
change