hvordan du udskifter RAM på en Dell Latitude D820

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-17

Latitude D820 er en bærbar computer fra Dell, er for det meste anvendes erhvervsmæssigt . Den random access memory , eller RAM , som anvendes i denne computer er et sted , der er moderat vanskelig at få adgang til , men hvis du har nogle computer hardware erfaring , der erstatter den RAM ikke vil udgøre et problem. Hvis du ikke føler dig tryg udfører hardware reparationer eller opgraderinger på bærbare computere , bør du konsultere en teknisk professionel , så du ikke ved et uheld beskadige din computer

Du skal bruge: .
flad skruetrækker .
Stjerneskruetrækker .
RAM- modul .


1 .
Sluk dit D820 laptop , fjerne batteriet og fjern AC- adapter kablet . Åbn skærmen på den bærbare computer , og skub det tilbage, så den ligger fladt mod overfladen , at den bærbare computer hviler på .
2 .
Sæt kanten af en lille flad skruetrækker ind i lille hak på højre side af hængseldækslet-den vandrette bånd af plast placeret over tastaturet-og lirke hængseldækslet op . Forsigtigt trække det ud af den bærbare højre til venstre , og derefter afmontere det fra computeren og læg den til side .
3 .
Fjern de tre skruer , der holder tastaturet på plads . Skub tastaturet op og trække det ud af computeren , tage stikket ud i processen . Dette afslører hukommelsespladsen .
4 .
Fjern RAM i øjeblikket i computeren ved at nysgerrige hinanden de klip , som holder det på plads , som dukker hukommelsen op . Skub ud -modulet og skub et nyt modul i åbningen , hvor det gamle lå . Skub udskiftning modulet nedad , indtil de klip, låse det på plads .
5 .
Sæt dit tastatur igen, skub det tilbage på computeren , og skru det i. Tilslut hængseldækslet og snap det tilbage på computeren fra venstre mod højre . Du kan nu sætte batteriet og strømkablet tilbage i computeren .


Previous:nothing Next:hvordan man kan rense en printhoved på en Canon MultiPass F60 printer 

Kommentarer

Code:
change