hvordan du udskifter blækpatroner til printere i en lexmark x4975

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-13

Lexmark X4975 Professional er en multifunktions termisk inkjet printer , der ikke kun udskriver dokumenter og fotos , men gør også to-sidet udskrifter , scanninger og kopier materialer og accepterer line-forbundne eller trådløse enhed udskrive anmodninger . Tre farve blækpatroner-cyan , magenta og gul-og en enkelt sort patron resten inde i en blækpatron luftfartsselskab. Printer patron udskiftning er ikke svært . Hver patron er sikret på plads med en blækpatronholderens låg , der åbner med den enkle tryk på en løftestang .

Du skal bruge:
erstatning printerpatroner


1
Tænd Lexmark X4975 printer . . Løft hele scannerenheden for at hvile i en åben , vinklet position , som afslører det indre af printeren .
2 .
Tryk ned på håndtaget foran printer patron , du har brug til at erstatte, åbne blækpatronholderens låget .
3 .
Træk den gamle patron fra sin plads i holderen.
4 .
Grib fat i Fanen er knyttet til båndet dækker elektriske kontakter og blækdyserne på bagsiden og i bunden af udskiftning printer patron . Træk tapen væk fra patronen omhyggeligt uden at røre de kontakter eller dyser
5
Sæt patronen i den tomme slot-. de elektriske kontakter vender bagsiden af slot indsættes før forsiden af patronen .
6 .
Flip blækpatronholderens låget over toppen af patronen og skub derefter ned på toppen af låget , indtil du føler håndtaget låser låget på plads .
7 .
Gentag udskiftningen med de andre printerpatron hvis det er nødvendigt . Sænk scanneren tilbage på plads når du er færdig .

gode råd og advarsler


  • røre bunden eller bagsiden af din udskiftning printer patron ( guld kontakter eller metal blækdyserne ) eller det indre af luftfartsselskabet kan beskadige patronen eller printeren eller få printeren til at udskrive dårligt eller fejl helt .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan rense en SmartTouch pc skærm     

    Kommentarer

    Code:
    change