hvordan du udskifter en macbook batteri

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-11

Den oprindelige MacBooks og MacBook Pros og nogle af de nyere modeller er udstyret med udskiftelige batterier . Dette er nyttigt for ældre batterier , når de er ude af stand til at holde så meget af en afgift eller for tunge rejsende , der kan bære flere batterier for at forlænge deres levetid
1 .
Vend MacBook hovedet , med Apple-logoet vender nedad . Tjek det nederste panel til aftagelige batteri . Hvis det nederste panel er en solid blok , har du en " uni-krop " MacBook , og batteriet kan kun erstattes af en Apple- autoriseret servicetekniker .
2 .
Køb et nyt batteri fra en Apple Store , en autoriseret Apple -forhandler eller en tredjepart producenten. Vær sikker på at købe et batteri er specifikke for din MacBook model . Batterier til andre MacBooks kan ikke passe ind i sagen eller kan levere den forkerte mængde strøm .
3 .
Brug en mønt til at dreje den cirkulære lås på batteriet uret 90 grader , eller en kvart omgang . Batteriet vil poppe lidt ud , så du kan løfte den ved sin sag ud af batteriet godt .
4 .
Sæt det nye batteri i samme retning , at det originale batteri var placeret , kø dets stik med magt stik i MacBook .
5 .

Tryk på batteriet forsigtigt og drej låsen slot mod uret for at låse batteriet på plads .

gode råd og advarsler


  • På uni- krop MacBooks , batteriet kan kun erstattes af nedtagning af sagen . Apple inkluderer en mere kraftfuld og længerevarende batteri i sagen, som er gjort mulig ved sin faste montering . En Apple service tekniker, der kan erstatte denne batteriet , når det begynder at miste sin beregning for hurtigt , men dette batteri kan ikke byttes af brugeren . Hvis du har brug ekstra batteri tid , kan du overveje en tredje part uden batteri , som kan sættes til din MagSafe -stikket som en elektrisk kabel .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan ændre Caps Lock-tasten     

    Kommentarer

    Code:
    change