hvordan man bruger Western Digital My Book Essential

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-20

Western Digital My Book Essential er en ekstern harddisk , der tjener samme formål af alle andre eksterne harddiske , som er at levere yderligere, flytbare lagermedier til et edb-system . Hvis du har brug for yderligere lagerplads , eller hvis du har brug for at oprette en sikkerhedskopi af filerne på din computer til opbevaring , Western Digital My Book Essential er en praktisk løsning

Du skal bruge:
Interface ledningen
<. /h4 >
1 .
Sæt Western Digital My Book Essential i en stikkontakt . Tilslut strømkablet , der følger med enheden til strømstikket på bagsiden af det . Sæt den anden ende af ledningen i stikkontakten .
2 .
Slut enheden til computeren . Sæt den medfølgende data-interface ledningen i port på bagsiden af enheden, og sæt den modsatte ende af data-interface ledningen til en ledig USB -port på computeren .
3 .
Tryk afbryderknappen på bagsiden af My Book Essential at tænde for enheden . Normalt en " Automatisk afspilning " åbnes , når computeren genkender drevet . Hvis dette sker , skal du klikke på "for at åbne mappen se filer " valgmulighed for at åbne My Book Essential mappe . Hvis " Automatisk afspilning " vinduet ikke komme op , gå til " Start > Computer " og dobbeltklik på My Book Essential i drevet for at åbne mappen .
4 .
Brug My Book Essential som ethvert andet drev på din computer . Til at flytte filer over på My Book Essential ved at åbne en anden mappe på computeren , skal du klikke på en fil i mappen og hold musen til at trække filen i My Book Essential vindue . Slip museknappen for at slippe filen i mappen . Filer også kan overføres fra My Book Essential ved at trække og slippe filer fra My Book mappe i en mappe på computerens harddisk .

gode råd og advarsler


 • Du skal sætte en Western Digital My Book Essential i en overspændingsbeskytter når det er muligt at forhindre tab af data i tilfælde af overspænding .
 • Western Digital My Book Essential ikke kommer med noget software at installere. Driverne til My Book Essential er gemt på selve enheden og installere automatisk hver gang enheden er sluttet til computeren .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan tilføje hukommelse til en e - mac   

  Kommentarer

  Code:
  change