hvordan man bruger bærbare computere i klasseværelset

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-22

Bærbare computere er utrolig nyttige redskaber i klasseværelset , de kan holde dine noter pæn og organiseret . Hvis du er en dygtig maskinskriver , de giver dig mulighed for at tage noter meget hurtigere end det ville være muligt ved hånden . Bærbare computere , men er også nogle af de største distraktioner i klassen på grund af dårlig etikette på den del af brugeren. Dette har ført en række professorer til at forbyde deres anvendelse i klassen . For dem , der lovligt bruger dem dette er yderst ubelejligt . Ved at tage et par forholdsregler , du kan indstille en ordentlig eksempel og stadig få det meste ud af din bærbare computer i klassen .

Du skal bruge:
3-4 socket strømstødssikring


1
Tal med professoren på forhånd for at sørge for at han eller hun har ingen problemer med dig . ved hjælp af en bærbar computer .
2 .
Carry en 3-4 stik overspændingsbeskyttelse sammen med AC -adapteren i din bærbare computer taske . Hvis stikkontakter er knappe i dit klasseværelse , vil det garantere dig en plads med adgang til én. Selv om dit batteri kan vare hele klassen periode , den dag du glemmer at oplade det er den dag , du ikke kan tage noter .
3 .
Prøv at komme til klassen tidligt for at undgå forstyrre klassen . Slentrer i klasse 15 minutter forsinket , er slemt nok , og derfor er hørbar støj , mens du shuffle rundt og leder efter en plads og oprette din bærbare computer er en nem måde at irritere nogen professor
4
Make . muting lyden på din bærbare computer , før du lukker ned en vane . Du ønsker ikke at forstyrre klassen , hver gang dit operativsystem starter op .
5 .
Undgå at spille spil eller laver andre åbenlyse klasse-relaterede aktiviteter . Du tror måske , du har ikke brug for foredraget , og du kan altid slippe afsted med at gøre det , men den ene gang , du bliver fanget måske Disenchant professoren at tillade bærbare computere til alle , der påvirker alle i din klasse .


Previous:nothing Next:specifikationer for en Compaq Presario sr1050nx 

Kommentarer

Code:
change