hvordan man bruger en macbook kamera

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-26

Den indbyggede webcam på en MacBook bærbar computer er kendt som iSight -kamera , og det er et alsidigt instrument . Det er integreret med en række software-applikationer , der kommer allerede er installeret på alle nye MacBook . Disse applikationer inkluderer Photo Booth , iChat , iPhoto og iMovie . Du kan også tage fotos og video med iSight og nyttiggøre den deraf opståede filer ( ligesom alle andre foto eller video -filer ) i andre indbyggede applikationer såsom Apple Mail , iWeb , Address Book , Front Row , iCal , iDVD og GarageBand .

Bruge MacBook kamera med Photo Booth og iPhoto


1
. Naviger til mappen Programmer i Finder , og dobbeltklik derefter på Photo Booth ikon. Når Photo Booth åbnes , skal du være at stirre på en live- billede af dig selv , der træffes af iSight-kamera .
2 .
Klik på den røde kameraikonet direkte under billedet . Den app vil give en tre -sekunders nedtælling , og vil derefter tage et stillbillede gennem iSight .
3 .
Klik på det nye billede, der netop er blevet droppet i linje af fotos under live-billedet . En strimmel af menu ikonerne skal vises . Klik på de forskellige ikoner for at enten bruge den nyoprettede billede i en ny e-mail , import billedet i iPhoto , gøre billedet din nye konto Picture , eller gøre det til din nye vennebillede i iChat .
4 .

Klik på grå -out kamera ikon , og det bliver rød , så du ved denne funktion er aktiv igen . Klik på det grå filmstrimlen ikonet til venstre for kameraet ikonet. Kameraet ikonet vil blive til en video camcorder ikon . Klik på dette ikon for at starte optagelserne video med iSight -kamera .

Bruge MacBook kamera med iChat


1 .
Naviger til mappen Applications i Finder , og dobbeltklik derefter -klik på iChat programsymbolet .
2 .
Klik på kamerasymbolet ud for navnet på den kammerat , som du ønsker at chatte . Et vindue vil åbne og vise dig en forsmag på , hvad din chat kammerat vil se .
3 .
Klik på kamerasymbolet nederst på listen med dine venner . Når din ven accepterer invitationen , bliver hendes billede åbent i chatvinduet , og dit billede vil skrumpe og flytte ned til hjørnet af chatvinduet .

Bruge MacBook kameraet med iMovie


1 .
Naviger til mappen Applications i Finder og dobbeltklikke på iMovie programsymbolet .
2 .
Klik på " File ". Fra drop -down liste, der vises , vælg "Importer fra kamera . . . " Et pop-up vindue vil fremkomme . Hvis der ikke er nogen ydre kameraer tilknyttet din MacBook , vil pop-up vindue indeholder en levende billede af, hvad iSight -kamera ser .
3 .
Klik på " Capture " -knappen længst til højre på pop-up vindue . En drop- down menuen vises , spørger dig, om du vil gemme den video fil til en eksisterende begivenhed eller starte en ny video begivenhed . Udfyld disse valg , og klik " OK " for at begynde at opfange live- video og lyd fra iSight -kamera til brug i iMovie .
4 .
Klik på " Stop " knappen , når du er færdig videooptagelsen . Klik på "Færdig " knappen for at lukke videooptagelse vinduet .


Previous:nothing Next:hvordan man kan udføre fejlfinding på en laptop batteri , der står på 0 % og ikke oplades 

Kommentarer

Code:
change