hvordan man finder dell printer drivere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-07

Dell gør en række computer -enheder , med stationære og bærbare computere er den mest kendte . Dell har udvidet gennem årene , og nu gør en række perifere enheder , såsom printere og kopimaskiner . Heldigvis , Dell har et omfattende online- support -system , der gør installation af drivere en forholdsvis nem proces . Prøv at have Windows installeret de korrekte drivere automatisk , og hvis det ikke virker , kan du søge efter de nyeste printerdrivere på Dells supportwebsted

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker .


1 .
Slut printeren til computeren og lad Windows indlæses automatisk op drivere til enheden. Windows gemmer tonsvis af chauffører på harddisken , og sandsynligvis Dell printeren vil bruge nogle af disse drivere .
2 .
Sæt den originale cd , der fulgte med din printer og søg efter mappe, der indeholder " Drivers ". Ofte, vil du være i stand til at navigere gennem CD'en og fortælle hvilke filer der er hvad , men de chauffører vil være på disken . Du kan bruge cd under printeren installere som en kilde til installation af drivere .
3 .
Gå til Dells Drivere og downloads side ( se Resources) , hvis du ikke har den originale cd. Du kan søge efter din printer drivere ved hjælp af en af tre metoder : indtræden i tjenesten tag er placeret på bagsiden af printeren , vælge den model fra Dells online-liste eller logge ind på din konto ( sidstnævnte gælder kun , hvis du har registreret dit Dell-produkt , når du har købt den og huske dine oplysninger ) .
4 .
Med et af de ovennævnte metoder , se under " Drivers "i den printermodel, du ejer . Du kan klikke på disse drivkræfter og vælge at gemme dem på din harddisk .


Previous:nothing Next:hvordan man kan udfylde hk sorte blækpatroner 

Kommentarer

Code:
change