hvordan man finder en bærbar computer bundkort

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-24

Bærbare computere , ofte kaldet " notebooks , " udgør en gang nichemarked , der har eksploderet på grund af generel og studerende brug . Hvor engang de var langt mindre funktionelle og avancerede end stationære computere , nu er deres popularitet har ført til en teknologisk revolution , hvor mindre er bedre . På grund af dens design , adgang til indersiden af en bærbar computer er enkel , og dele kan findes i den samme generelle område som på en stationær computer

Du skal bruge: .
Phillips ' hoved skruetrækker
. Cup .
( Valgfrit ) tape .
( Valgfrit ) markør .


1
Eliminér dine statisk elektricitet ved at røre en stor metalgenstand . dette kaldes " grounding "dig selv . At være statisk ladede kan føre til alvorlige interne skader på bærbare computer. Hertil kommer , tag din bærbare computer og lukke den ned for at undgå at handle med strømførende kredsløb .
2 .
Tag batteriet fra din bærbare computer ved at dreje den på hovedet , at placere batteriet på at bestemt model (det er ofte støder op til netledningen havn ) , og glidende overgang luge over , så batteriet kommer ud nemt .
3 .
Find skruer langs kanten af tastaturet på oversiden af den bærbare computer , og skru dem . Placer skruer i en kop at undgå at miste dem . De er generelt på hjørner eller ved midtpunkterne mellem hjørner , som er skitseret af en tynd " knæk " , hvor de centrale pladen og bærbare krop mødes . Nogle bærbare computere bruger minimal skruer og i stedet " snap off " af den bærbare computer kroppen være helt sikker på at dette er den mekanisme, holder den bærbare computer ned , før fastgørelse tastaturet slukkes ved nysgerrige op en kant og inspektion af mekanismen nedenunder .
4 .
Sæt tastaturet til side , pas på ikke at forstyrre tastaturet indehaveren ( en stribe af ledninger kaldes en fladkabel ) . Tastaturet Indehaveren lægger tastaturet til bundkortet . Følg båndkablet til bundkortet .

gode råd og advarsler


 • forsynes hver skrue, der tjener et lignende formål til sit eget mærkede stribe tape . Skriv beskrivelse eller funktion af skruerne , sætte tommelskruerne på båndet , og fold tape over den udsatte side af skruerne for at få dem knyttet sammen . Læg dem i en kop denne måde .
 • må ikke skilles ad din bærbare computer i støvede , varme , kulde , eller fugtige områder for at undgå yderligere skader eller problemer senere .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan rense en Toshiba Satellite tastatur   

  Kommentarer

  Code:
  change