hvordan man finder laptop specifikationer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-04

Forstå din bærbare computers specifikationer er vigtigt både inden du køber en computer, og efter du har købt den. Du skal vide specifikationerne for en bærbar du allerede ejer , hvis du ønsker at opgradere en komponent eller installere ny software . Du bør også finde ud af specifikationerne i computere, du er interesseret i at købe for at sikre, at det er præcis, hvad du har brug for . Regne ud af den nøjagtige specs er en simpel proces , og der er flere måder at gribe det an
1 .
Søg efter de specs online . Du kan finde dem på den officielle hjemmeside til din bærbare computer , i en online- butik , der sælger din laptop , eller på en computer review site . CNET. com lister fuldstændige specifikationer på de fleste bærbare computere på markedet .
2 .
Læs din bærbare manual . Hvis du stadig har brugsanvisningen til din laptop , er specifikationerne i der. De er ofte trykt på kassen så godt.
3 .
Brug en analysator program . Hvis du har en pc , kan du bruge pc- guiden til at finde ud af din bærbare computers specifikationer . Med en Mac , kan du hente Mactracker . Download en af disse programmer og når den er installeret , vil de vise dig den nøjagtige specifikationer for din computer .


Previous:nothing Next:hvordan man kan slette en harddisk med en magnet uden at beskadige det 

Kommentarer

Code:
change