hvordan man gør en harddisk til harddisk overføre

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-12

Masser af mennesker har brug for at overføre filer fra en harddisk til en anden , som regel fordi de har købt en ny computer og har brug for at tage deres vigtige filer fra en gammel pc til en ny . Den mest hurtig og effektiv måde at gøre dette på er at bruge et USB-kabel og overføre filerne direkte

Du skal bruge: .
computer med internetforbindelse
PC-til-PC bro USB -kabel .


1 .
Invester i en computer til computer USB -kabel . Disse kabler er specielt kendt som " bro "USB- kabler og er en af de hurtigste og mest direkte former for overførsel af filer mellem computere . Alle bro USB -kabler følger med overførsel software til at hjælpe med at gøre din filoverførsel nem og hurtig .
2 .
Installer Transfer Software , og vælg en tilslutningsmetode . Når du har installeret USB -kablet , bliver du bedt om at vælge en USB- forbindelse metode . Vælg "Link Adapter " valgmulighed . Dette skaber et program , der giver dig mulighed for at trække og slippe de nødvendige filer til den nye harddisk mappe .
3 .
Åbn overførsel programmet på begge computere . På din aktive computer (PC , du overføre filer til) programmets vises . Der er to sider af filer , en for hver computer .
4 .
Vælg den relevante harddiske fra hver computer og træk og slip de filer, du vil overføre . Vent , indtil processen er færdig , og din harddisk filoverførsel er færdig .
5 .
Kontroller , at filerne har overført . Afbryd bro USB -kablet , og åbn din harddisk . Åbn alle programmer eller dokumenter , der er blevet overført , og kontrollere de arbejder og er komplette .


Previous:nothing Next:oplysninger om Acer Aspire T180 stationære computer 

Kommentarer

Code:
change