hvordan man installere en trådløs adapter

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-12

Hvis du bruger en stationær eller bærbar computer , som ikke har trådløse funktioner , skal du installere en trådløs adapter til at forbinde til internettet trådløst . Trådløse adaptere kan enten være et trådløst intern netværksadapter eller en USB- adapter

Installation af et USB /CardBus Wireless Adapter


1 .
Find en ledig USB- port på computeren . Hvis du kun har en USB- port , kan du bruge en USB- hub og forbinder den til USB -porten . Dette vil give dig endnu flere USB- porte til at tilslutte andre USB -enheder .
2 .
Sæt USB trådløse adapter til et af USB-portene i computeren eller i USB- hub . Hvis du bruger en trådløs CF /CardBus -netværkskort , find CF slot i din computer eller bærbare ( normalt placeret en siderne ) og indsæt enheden ind i åbningen . Vent til computeren at genkende enheden .
3 .
Brug installations-cd'en , der følger med den trådløse adapter til at installere driveren på enheden til computeren . Følg vejledningen på skærmen for at afslutte installationen.

installere en trådløs intern netværksadapter


1 .
Sluk for computeren og tag alle kabler og computerudstyr sluttet til computeren .
2 .
Åbn computerens kabinet for at afdække den bundkortet , hvor de vigtige indre komponenter er fastgjort . Der henvises til computerens kabinet 's manual for konkrete skridt , hvordan du åbner computerens kabinet .
3 .
Læs etiketterne på dit bundkort , og find hvor PCI slots . Placer den trådløse interne adapteren i en ledig PCI- slot på dit bundkort . Skub kortet ned til slot.
4 .
Luk computerens kabinet. Fastgør antennen , der følger med enheden til " Antenna " slot på bagsiden af computeren , direkte forbundet til det trådløse netværkskort , du lige har installeret .

gode råd og advarsler


 • Undersøg, om du allerede har en trådløs adapter der er installeret i din computer . Klik på " Control Panel ", " Netværks -og Internetforbindelse " og derefter " Netværksforbindelser . " Hvis vinduet kun viser " Local Area Connection ", betyder det , at du kun har et kablet netværk kort installeret . Vinduet skal vise " Wireless Network Connection . "
 • Bemærk, at nogle bærbare computere har indbygget trådløst adaptere installeret , men adaptere kan deaktiveres. Undersøg om den bærbare computer har en Wi-Fi- knap , der skal trykkes først, før trådløs tilslutning er aktiveret . Knappen kan være placeret på bagsiden af den bærbare computer eller i nærheden af bærbare tastaturet .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan downloade musik til Sony Mylo   

  Kommentarer

  Code:
  change