hvordan man kan beskytte en macbook

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-22

MacBooks er fremstillet af robuste polycarbonat og er ganske holdbare . For at holde din nye MacBook skinnende og fri for ridser , beskytte visse dele af MacBook , som kan være tilbøjelige til at skade eller tegn på slitage . Bortset fra de fysiske komponenter i computeren , er der andre måder at beskytte din MacBook , såsom mod tab eller tyveri eller hardwarefejl

Du skal bruge: .
Computer sag
. Komponent skind eller film .
AppleCare .
Anti-tyveri -software .


1 .
Køb AppleCare , som er Apples garanti program . Alle Mac'er er dækket for det første år efter købet , men AppleCare kan købes for et ekstra gebyr og dækker Macbook op til tre år .
2 .
Køb MacBook med et kreditkort , der tilbyder køb beskyttelse i tilfælde den er defekt , og der er en tvist med Apple . Spørg dit kort selskab , hvad andre ydelser dit kort garantier i tilfælde af tab , tyveri eller skade .
3 .
Tjek din homeowner 's eller lejer forsikringspolice du nødt til at se , om din MacBook er dækket i tilfælde af tab , tyveri eller skade . Find ud af , hvad ombytningsret tilbud .
4 .
Beskyt MacBook ved at købe en bærbar bæretaske eller shell . Der er et væld af after-market produkter designet til at beskytte sagen og andre komponenter i MacBook mod ridser . Køb en pegefelt beskytter , skærmbeskytter eller håndled beskytter hvis du er bekymret for ridser eller slid . Køb tastatur dækker at forhindre snavs i gummi op på tasterne .
5 .
Køb en anti-tyveri produkt designet til at gendanne din computer i tilfælde af tab . Kontroller at se, om din campus eller Universitet tilbyder et gratis program, der vil holde styr på dine MacBook i tilfælde den bliver stjålet . Installere " Undercover ", som er et program, der fungerer ved at sende IP og router adresse stjålne MacBook . MacBook 's iSight- kamera afslører tyvens identitet .
6 .
Brug password beskyttelse i Mac OS X til at holde din bruger mappe og alle dens data sikkert , så det ikke kan slettes eller åbnes i tilfælde af tab eller tyveri . Sikkerhedskopiere alle data , opbevare en kopi , hvis din MacBook krak eller er tabt eller stjålet .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genoprette en mislykket harddisk 

Kommentarer

Code:
change