hvordan man kan brænde en DVD på en ibm thinkpad

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-20

IBM ThinkPad er et mærke af bærbar computer . En dvd er en type af optiske medier med flere gigabytes af data til at passe på en enkelt disk . En dvd- brænder tillader registrering af data på en dvd -disk . En IBM ThinkPad bærbar kan brænde data på en dvd , enten via en intern eller ekstern brænder . Du er i stand til at registrere oplysninger på en DVD ved hjælp af brænderen , en DVD-R eller DVD -RW -disk , og Microsoft -software

Du skal bruge: .
dvd-brænder
. Tom disk ( DVD-R eller DVD-RW ) .


1 .
Åbn dvd- brænderen drevbakken på din IBM ThinkPad ved at trykke på knappen på forsiden af drevet . Placer en DVD-R eller DVD-RW -disk i drevet og lukke skuffen .
2 .
Tryk på startknappen og vælg "Denne Computer ". Dobbelt-klik på drevet , der indeholder data, du ønsker at brænde til DVD .
3 .
Naviger til den mappe , der indeholder data . Fremhæv filerne ved at klikke på den første fil eller mappe , og derefter den sidste fil eller mappe , mens du trykker på Shift-tasten på din IBM ThinkPad . Fravælge en fil i det fremhævede område ved at klikke på det , mens du holder " Ctrl "-tasten .
4 .
Højreklik på det markerede område . Vælg " Send til "og derefter klikke på det ikon, der repræsenterer dvd-brænder . Navigere til andre filer , du ønsker at brænde til DVD , og gentag denne proces .
5 .
Klik på start og vælg "Denne Computer ". Dobbelt -klik på ikonet for dvd-brænder.
6 .
Klik på " Brænd til disk " i det vindue , der efterfølgende vises . Klik på knappen "Næste" .
7 .
Tillad dvd-brænder i din IBM ThinkPad til registrering af data til disken . Processen kan tage flere minutter afhængig af hvor meget data registreres. Klik på knappen Udfør , når processen er færdig. Når optagelsen er færdig , skal bakken åbnes .
8 .
Luk bakken . Klik på start -knappen , og vælg "Denne Computer ". Dobbelt -klik på ikonet for dvd-brænder. Sørg for, at de ønskede filer er optaget på DVD .

gode råd og advarsler


 • En DVD -R -disk kan være fyldt med data kun én gang . DVD- RW -diske kan optage og slette data flere gange .
 • Må ikke køre andre programmer , mens en DVD -disk er ved at blive brændt . Dette kan medføre at brænde til at mislykkes og resultere i tab af disken .
 • Fra 2010 er ThinkPad linje af bærbare computere, der ejes af Lenovo Corp


 • Previous:nothing Next:hvad er forskellen mellem 2,5 og 3,5 harddiske ?   

  Kommentarer

  Code:
  change