hvordan man kan donere en brugt computer skærm

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-22

Når du opgraderer til en større eller nyere computerskærm , kan du ikke vide , hvad de skal gøre med den gamle , brugte computerskærm . Så længe der anvendes computerskærm er stadig i god stand , kan du donere den til enhver velgørenhed , der accepterer brugt edb-udstyr. Oven i at komme af med en computerskærm , som du ikke behøver , kan du også kvalificere sig til en afskrivning på din skat . Internal Revenue Service giver fradragsberettigede velgørende donationer
1 .
Slut bruges computerskærmen til en computer for at sikre, at det virker. Normalt skal du kun kan donere en brugt computer, skærm , hvis den er i god stand .
2 .
Find velgørende i dit lokale område ved hjælp af Charity Vault hjemmeside . Du kan også donere til en national velgørenhedsorganisation . Brugt Computer lister National Cristina Foundation , gaver i naturalier Amerika , Goodwill Industries og Frelsens Hær , som nogle af de nationale velgørenhedsorganisationer , der accepterer computerudstyr donationer , herunder edb- skærme .
3 .
Tag din computerskærm til donation drop-off center , hvis du er donere til en lokal velgørenhedsorganisation . For nationale velgørenhedsorganisationer , skal du muligvis til at pakke op skærmen til skibet varen til velgørenhed . Tjek velgørenhed hjemmeside for kontaktoplysninger eller donation detaljer for at finde ud af , hvordan donationer er velkomne , hvis du ikke er sikker på, hvad de skal gøre med computerskærmen donationen .
4 .
Bed om en donation kvittering , når du laver donation , hvis du har planer om at ansøge om donation på din skat . Du kan kun gøre krav på en rimelig markedsværdi af de anvendte skærm . Den benyttede pris hjemmeside kan give dig en fair markedsværdi tilbud på computerskærmen .

gode råd og advarsler


  • Du kan kun kræve en donation på din skat , hvis det var at en non-profit organisation med skattefritaget status . Tjek status på IRS 'websted .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere en HP LaserJet 8550c     

    Kommentarer

    Code:
    change