hvordan man kan ændre en pc strømforsyning til et laboratorium strømforsyning

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-05

Computer strømforsyninger kan anvendes som laboratorium strømkilder med flere udgangsspændinger . Pc -strømforsyning er ideelle instrumenter for kredsløb bygning og analyse på grund af deres stabile spænding output og det nuværende udbud . Strømforsyninger kommer i en række af den nominelle effekt , men er generelt i intervallet 400 til 800 watt . Højere nominel leverancer er i stand til at give højere output strømme . Med et par ændringer, kan computeren strømforsyninger der skal bruges i enhver elektronik laboratorium

Du skal bruge: .
Computer strømforsyning .
Stjerneskruetrækker .
Bidetang .
Afisoleringstænger .
Loddekolbe .
Lodning.
1 modstand ( 10 ohm , 10 watt ) .
5 Monteres test terminaler .
Multimeter .


1 .
Skru de fire skruer, der holder den øverste og side beklædning i strømforsyningen til rammen ved hjælp af en stjerneskruetrækker .

2 .
Find de vigtigste strømstikket , som normalt forbindes til bundkortet på en pc . Brug bidetang , skæres de vigtigste strømstikket ud , forlader så meget ledning forbundet til strømforsyningen som muligt . Strip ud i slutningen af hver ledning omkring 1 /4 tommer fra de afskårne ende. Gruppe som farvet ledninger sammen .
3 .
Tilslut en enkelt rød ledning til den ene ende af en 10- ohm , 10- watt modstand . Standard 10- watt modstande er normalt den gammeldags sandbanke modstande og kan findes hos din lokale elektronik levering butik . Tilslut den anden ende af modstanden til en enkelt sort ledning .
4 .
Lod alle de sorte ledninger om til en test terminal . Tilsvarende lodde hver af de røde , hvide , blå og gule ledninger til de enkelte test terminaler af samme farve . Den sorte ledninger tjene som begrundelse . Den blå ledninger levering -12 V. gule ledninger levering 12 V. Den røde ledninger levering +5 V. Den hvide ledninger levering -5 V.
5 .
Tilslut den grønne ledning til jord ved lodning den eneste af de grønne ledning til bunden af jorden terminalen . Den grønne ledning fungerer som en switch , der kun tillader strømforsyningen for at tænde , når det er jordet . Det er frivilligt at splejse den grønne ledning når det er blevet jordet , og tilføje en fysisk kontakt for at tænde udbuddet og slukker for bekvemmelighed .
6 .
Sæt kabinettet på strømforsyningen med skruerne du har fjernet tidligere . Strømforsyningen er klar til at blive sat i og brugte . Brug et multimeter , kontrollere, at spændingerne er som forventet mellem hver terminal og jord .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at din strømforsyning er slukket , når det ikke brug .
 • Vær forsigtig, når du arbejder med elektricitet på grund af risikoen for elektrisk stød .


 • Previous:nothing Next:i computere , hvad er formålet med en flash- drev ?   

  Kommentarer

  Code:
  change