hvordan man kan genopfylde en Lexmark 42 blækpatron

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-10

Lexmark nr. 42 cylinderampul er en sort blækpatron , der anvendes i printere som Lexmark X4800 , X4900 og X6500 . Dette er en af de nyere patroner , hvor ventilationshullerne i toppen kan bruges som fyldstof huller . Hullerne måske eller måske ikke være store nok til en standard sprøjte flaske , hvilket vil medføre den præcise materialer , du bliver nødt til at variere . Det meste af, hvad du skal bruge , herunder blæk og sprøjte flaske , vil være en del af alle inkjet refill kit . Patronen skal sige 42A , og ikke kun 42 , for at blive fyldt op .

Du skal bruge:
Køkkenrulle
. Thumb bor .
Sprøjte flaske .
Sort blæk .


1 .
Peel off den grå og hvide label fra låget af patronen for at afdække tre ventilationshuller , der udgør en L form på låget . Disse huller vil blive brugt til fylde huller
2
Sæt nålen i din tomme sprøjte flaske i en af de fylde hullerne-. det eneste hjem nærmest printhovedet er den bedste en-og se om nålen passer . Hvis ikke , udvide hullet med en tommelfinger boret ; man normalt kommer i en refill kit .
3 .
Fyld op sprøjten flaske med 15 ml sort blæk fra sættet refill flaske .
4 .
Sæt nålen tilbage i hullet og sprøjt blæk ind i svampen , der er inde i patronen . Fyld patron så langsomt som du kan , eller du risikerer at få luftbobler i svampen .
5 .
Sæt din Lexmark patron tilbage i printeren . Det tager normalt tid for blækket helt absorbere og afvikle inden for den svamp, undertiden op til otte timer.

gode råd og advarsler


  • Spred papirservietter omkring dit arbejde flade, så det vil være let at rydde op Eventuelt spild .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan scanne et dokument i en pc     

    Kommentarer

    Code:
    change