hvordan man kan genopfylde en kanon ip1880

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-03

Canon iP1880 printeren bruger PG -40 sort blækpatron og CL -41 farve blækpatron . Begge patroner kan genfyldes med blæk , når de løber lave i stedet for at købe nye blækpatroner . Det er vigtigt at følge den rette procedure , når genopfyldning af iP1880 printerpatroner . Forkert påfyldning kan beskadige printeren eller medføre, at udskriftskvaliteten til at lide

Du skal bruge: .
Sort refill blæk
. Cyan refill blæk .
Magenta refill blæk .
Gul refill blæk .
Sprøjter.
Bor med små bor.


1 .
Placer patroner på nogle papirservietter til at absorbere eventuel spild . Bore et lille hul i den lille fordybning i den sorte blækpatron , direkte under " B "på etiketten .
2 .
Fyld en sprøjte med 20 ml sort refill blæk . Stik nålen af sprøjten i det borede hul .
3 .
Injicer langsomt blæk ind i blækpatronen .
4 .
Skræl top etiket ud af farveblækpatronen . Find de tre små huller i det område, der tidligere var omfattet af etiketten . Et hul er placeret direkte under de to rektangler på den øverste del af patronen . De to andre mærker er placeret direkte over halvcirkel på den nedre del af patronen . Bore et større hul i hver af disse huller til at rumme en kanylen .
5 .
Fyld tre sprøjter med hver 6 ml gul , cyan og magenta blæk .
6 .
Sæt nålen i den magenta blæk sprøjten ind i hullet nær toppen af cylinderampullen under de to rektangler . Injicer langsomt blæk ind i patronen .
7 .
Sæt nålen i den cyan blæk sprøjten ind i hullet over halv-cirkel på den side , der er under de større rektangel . Injicer langsomt blæk ind i patronen .
8 .
Sæt nålen i den gule blæk sprøjten ind i hullet over halv-cirkel på den side , der er under de mindre rektangel . Injicer langsomt blæk ind i patronen .
9 .
Udskift den sorte og farve blækpatroner til iP1880 printeren . Tillad patronerne til at sidde i otte timer, så blækket kan mætte svampe inde i patroner . Kør 02:59 printhovedet rensningscyklusserne at få blækket flyder gennem genopfyldte patroner .


Previous:nothing Next:hvordan man kan kontrollere blækniveauet i en HP Deskjet f4140 

Kommentarer

Code:
change