hvordan man kan genopfylde tonerkassetter på en samsung ml -2510

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-26

Samsung ML -2510 er en laserprinter , der anvendes i kontorer og private hjem over hele verden . Disse printere bruger toner som blæk , som derefter opvarmes og anvendes til papiret , der producerer en trykt side hurtigt . Toneren i disse printere er en konsumvare , og i sidste ende vil det være nødvendigt at fyldes for at fortsætte udskrivning af dokumenter . For at gøre dette , skal du tage ud af printeren og fyld toner , der bør tage omkring 15 minutter til at gøre

Du skal bruge: .
Toner
Flad skruetrækker .
Stjerneskruetrækker .
Needle-næse tænger .
Flaske toner .
Tragten cap (inkluderet med flaske toner ) .


1 .
Træk ned frontdækslet på printeren ved hjælp af dine hænder . Rækkevidde inde og snuppe håndtaget på tonerpatronen , og træk den ud mod dig for at fjerne den fra printeren .
2 .
Tag plombeskruerne på siden af toner ved hjælp af Stjerneskruetrækker .
3 .
Træk lukning stikket ved hjælp af flad skruetrækker til at kunne trække sig ud nok af stikket til at få styr på det . Brug derefter nålen-næse tænger at trække stikket ud af tonerpatronen . Kassér alle resterende toner tilbage i patronen .
4 .
Vend flaske toner på hovedet og sæt den på et bord . Tap flasken på basen for at løsne toner fra siderne af flasken . Drej den tilbage over og fjern hætten og sealer . Installer tragt låget på flasken .
5 .
Hæld toneren ind i hullet i tonerpatronen , tømme flasken ind i patronen .
6 .

Geninstaller forsegling stikket og skru slutningen af toner patronen ved hjælp af Phillips skruetrækker .
7 .
Skub patronen tilbage i printeren , og luk døren .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer HP Deskjet 5150 

Kommentarer

Code:
change