hvordan man kan genoprette Toshiba Satellite 1415 - s173

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-04

Toshiba Satellite 1415-S173 , udgivet i 2003, vil sandsynligvis vise tegn på alder for mange , der stadig bruger det . Det betyder at det er nok at køre achingly langsomt . Mens denne aldring er uundgåelig , kan du medbringe en lidt liv tilbage til den bærbare computer ved at gendanne operativsystemet. En komplet genoprette betyder aftørring harddisken rent og installation af operativsystem fra bunden

Du skal bruge: .
Windows installations CD
Ethernet -kabel .


1 .
Placer den medfølgende operativsystem ( OS ) disk i Toshiba Satellite DVD-ROM .
2 .
Sæt Toshiba Satellite direkte ind i din router via Ethernet -kabel .
3 .
Hold afbryderknappen for at slukke for computeren . Tryk på afbryderknappen igen for at tænde den igen . Tryk på en vilkårlig tast for at starte fra installations disken .
4 .
Bypass velkomstskærmen ( tryk på "Enter ") og accepterer slutbrugerlicensaftalen ( tryk på " F8 " ) . Den setup vil automatisk registrere dine tidligere OS partition . Brug piletasterne til at vælge den partition , og følg instruktionerne på skærmen for at slette partitionen .
5 .
Fremhæv de nyligt frigjorte plads med piletasterne og følg instruktionerne på skærmen for at oprette en ny partition . Indstil størrelsen på partitionen på maksimalt tilgængelige . Format med " NTFS ".
6 .
Vælg den nye partition at genoprette OS på . Følg resten af vejledningen på skærmen for at fuldføre . Systemet vil genstarte .
7 .
Indtast din produktnøgle , placering , tid og dato , blandt andre personlige oplysninger. Efter opsætningen er færdig, vil systemet genstarte igen og starte på din nyrestaurerede Toshiba Satellite laptop .

gode råd og advarsler


 • Når bedt om at hente tilgængelige opdateringer til at installere under installationen , skal du vælge " Tillad ". Dette sikrer, at du kører de mest up- to-date og sikkert system ret off the bat .
 • Sikkerhedskopier dine data , før du fortsætter .


 • Previous:nothing Next:hvordan man finder laptop specifikationer   

  Kommentarer

  Code:
  change