hvordan man kan genoprette en mislykket harddisk

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-22

Der er få mere skrækindjagende seværdigheder end en fejl skærm på din pc informere dig om, at din harddisk ikke fungerer korrekt. Den frygtelige blå skærm , mareridtsagtige ord som " fiasko "og " ikke fundet " flammende hvor dine sigt papir én gang glødede . Frygt ikke ! Gå ikke i panik ! Der er et par ting, du kan gøre for at forsøge inddrivelse før du mister den dyrebare rapport
1 .
Download datagendannelse software til at høste tabt information . Må ikke installere denne software på funktionssvigtet harddisken . Dette kan kræve at downloade programmet til din vens computer og installerer din defekte harddisk som en sekundær enhed , eller tilslutte en anden primær harddisk til din egen computer . Reservedele harddiske er relativt billige og kan købes online eller på computer dele butikker . Du kan hente programmer som PC Inspector eller Knoppix gratis ( Se Resources ) .
2 .
Kør opsving programmel . Følg producentens anvisninger for alt efter hvad recovery software , du vælger . Hvis ansøgningen ikke gendanne dine data , kan du blive nødt til at tage det til en specialist .
3 .
Sluk computeren, hvis din harddisk der er nogle usædvanlige lyde . Der er to typer af fejl , der kan forårsage en harddisk til at mislykkes : logiske og mekaniske . Hvis det er en logisk spørgsmål, som betyder komponenter i din computer og harddisk er stadig i orden og du kan gendanne dem med software . Hvis der er mekaniske problemer , såsom at klikke eller snurrende , kan du nødt til at tage drevet til en specialist til at udføre et opsving .
4 .
Tag din harddisk til en lokal specialist . Dette er forhåbentlig en sidste udvej , kan de fleste speciel opsving tjenester koste et sted mellem $ 50 og $ 2500 til hente data fra din busted harddisk . Prøv at få et gratis tilbud om muligt. Hard Drive Recovery Group ( se Resources) er en stor tjeneste, vil ikke debitere dig , hvis de ikke kan gendanne data fra enten din PC eller Mac . Det meste af tiden er der lokal edb-data specialister , som vil være i stand til at hjælpe dig med recovering dine data og forhåbentlig give dig en fair pris for din uvurderlige oplysninger !


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter en Dell Inspiron 9200 tastatur 

Kommentarer

Code:
change