hvordan man kan kopiere en data-dvd til en USB-flashdrev

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-25

Data dvd'er er en meget praktisk løsning til opbevaring af en stor mængde data . Men , dette format er ikke meget bærbar , og det kan være mere bekvemt at holde dine filer på en USB- flash- drev. Hvis dette er tilfældet , er det meget nemt at overføre dine filer fra en data- dvd til en USB -drev , og processen bør kun tage et par minutter

Du skal bruge: .
Data DVD
Flash -drev .


1 .
Sæt dine data dvd i et dvd-drev . Bemærk : DVD'en skal være en DVD-R eller DVD-RW , der er oprettet for fil opbevaring. Masseproducerede dvd'er med film og software på dem , kan ikke kopieres .
2 .
Åbn DVD indhold ved at gå til "Computer " utility og derefter dobbeltklikke på dvd'en. Du bør se alle de data, filer, der vises som ikoner i vinduet .
3 .
Tilslut din USB- flash -drev til computeren og derefter åbne den på samme måde, som du åbnede dine data dvd i trinnet ovenstående .
4 .
Sæt USB -vinduet og data disk vinduet ved siden af hinanden . Marker derefter de filer , du vil kopiere ved at venstreklikke på med musen og derefter trække markeringsboksen over filen ikoner , du ønsker .
5 .
Træk den fremhævede ikoner fra de data, dvd -vinduet til USB -drevet vinduet . En boks vil poppe op angiver , at en filoverførsel finder sted . Når dette vindue forsvinder , filoverførslen er færdig, og du kan frakoble din USB -drev og fjern data-dvd fra disken bakken .


Previous:nothing Next:min Toshiba batteri vil ikke oplade 

Kommentarer

Code:
change