hvordan man kan kopiere et lysbilledshow fil til en flash -kort eller SD -kort

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-01

Den computer , du opretter dit lysbilledshow på måske ikke være den samme computer, du bruger , når giver din præsentation . Kopiere dine lysbilledshow til et flash -drev eller SD -kort og tage det med dig at vise på en computer . Kopiering et lysbilledshow til et flash -drev eller SD- kort skaber også en sikkerhedskopi af dit lysbilledshow i tilfælde den oprindelige fil eller anden måde bliver beskadiget

Du skal bruge: .
Flash -drev
. SD-kort .


1 .
Sæt din flash -drev eller SD -kort i computeren . Flashdrevet skær til en USB- port . SD -kortet indsætter i SD- slot på din computer . Nogle computere har ikke en SD- slot .
2 .
Open Window 's Stifinder. At gøre dette , skal du højreklikke på start -knappen og klik på " Explore ". Inden Udforsk , kan du se alle dine filer og drev .
3 .
Find dit diasshow -fil. Find det i den mappe du gemte det i , typisk " Dokumenter ".
4 .
Opret en kopi af slideshow . At gøre dette , skal du klikke på filen markere det og højre-klik, vælg derefter " Kopier ".
5 .
Gem kopi til din flash -drev eller SD -drevet . For at gøre dette , skal du finde dit drev i listen til venstre side af Explore . Klik på drevet for at fremhæve det , og derefter højreklikke og vælge " Indsæt ". Windows vil skrive en kopi af dit lysbilledshow til din harddisk.
6 .
Kontroller kopi af slideshow på drevet og fungerer korrekt . Dobbeltklik på det drev og finde filen . Dobbeltklikke på filen , og det vil åbne i et diasshow program, du oprettede det i.


Previous:nothing Next:Sådan deaktiverer dell trådløse adapter 

Kommentarer

Code:
change