hvordan man kan lave tasterne på en dell bærbar tastatur

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-18

Fordi bærbare computere er bærbare , folk har tendens til at spise og drikke over dem . De lå de bærbare computere på snavsede overflader og kram dem i snavsede bog poser . Med alle de Slid og misbrug , som en bærbar computer opretholder , er det ikke underligt , at tastaturet kan blive ganske beskidt . Når et tastatur bliver snavset , ofte gange det faktiske tasterne vil ikke fungere. Det er almindeligt at finde snavs , skidt og mad under nøglerne til en bærbar computer . Dette bevirker, at nøglerne til ikke engagere ordentligt , gør dem ubrugelige

Du skal bruge: .
Duster .
Sammentrængt luft .
Lille flad skruetrækker .
Q-tip .
Sprit .


1 .
Kør en støvekost over nøglerne til din Dell bærbare computer. Dette vil fjerne støv eller små stykker af rester, der bevirker, at din bærbare computer -tasterne til at sidde fast og ikke arbejde . Test dine nøgler , når du har støvet dem .
2 .
Spray den bærbare tastatur med kondenseret luft . Hold luftdyse (du vil ofte indsætter et lille plastikrør ind i mundstykket ) omkring 4 inches fra tastaturet . Spray rigeligt , og bruge en back-og-tilbage bevægelse , mens du arbejder . Dette vil fjerne de fleste stykker snavs , der kan blive hængende under tasterne . Test tasterne for at se om de nu arbejde .
3 .
Placér spidsen af dit fladskærms- skruetrækker under højre side af den nøgle, der ikke fungerer . Løft forsigtigt og nøglen vil pop off .
4 .
Dyp spidsen af din Q-tip i sprit og gnid omkring det område, hvor nøgle opfylder tastaturet . Dette vil fjerne enhver endelig bidder af snavs og skidt. Lad området lufttørre . Gentag på så mange taster som nødvendigt .
5 .
Placer løs nøgle direkte over det rum , hvor den hører hjemme. Bemærk den lille stykke gummi . Hold på midten af de vigtigste direkte over gummi stykke og tryk ned . Når du hører en lille klikkende lyd , det vigtigste er sikker .


Previous:nothing Next:hvordan man kan gendanne filer på et SD -kort 

Kommentarer

Code:
change